sábado, 7 de junio de 2008

CICLONUDISTA DE 07/06/2008 (II)

Ayer os informábamos de la convocatoria de la manifestación Ciclonudista de Barcelona, reconvertida en una manifestación en apoyo de Nati, su familia y amigos.

Transcribíamos la comunicación que realizaba Amics de la Bici. Hoy queremos incluir el comunicado que realiza el BACC, y aprovechar para insistir en que la asistencia de todos los que podamos puede ser de gran valor, para dar ánimos a todos los afectados directamente, y para apoyar a los que cada día luchan por conseguir más seguridad y comodidad para los ciclistas.

Hay momentos en los que todos tenemos que estar juntos. ¡¡La bicicleta es un vehículo seguro!!, evitemos que la inseguridad de la circulación nos afecte, y consigamos entre todos que todos nos respeten, eso si, no olvidemos de respetar también nosotros a los demás.

Convocatoria del BACC:

ADHESIÓ DEL BACC A LA PROTESTA D'AMICS DE LA BICI PER LA SEGURETAT DELS CICLISTES

Dissabte 7 de Juny a les 18 hores a la Plaça Universitat


Des del BACC us animem a participar a la manifestació i us fem arribar el comunicat d’Amics de la Bici:

Desprès del greu accident d'aquesta setmana de la bicicleta a Barcelona on una topada entre un camió i una usuària de la bicicleta a un carril bici de la ciutat, amb la ciclista ingressada a l'UCI:

Fa 5 anys que en aquestes dates celebrem la Ciclonudista amb el lema " Nus davant el trànsit", No ens despullem per exibicionisme o naturisme, si no per evidenciar la nostra fragilitat. Si bé és cert que, per diferents motius, no tots ens veurem amb cor d' assistir despullats a aquesta marxa, el que compta és el missatge de l' acte "Nus davant el trànsit" més que el fet d' anar despujats.

Convoquem a totes les persones usuaries de la bicicleta a la participació independentment de si aneu amb roba o sense roba. Mostra com creguis convenient la teva fragilitat.

Per la seguretat dels ciclistes dissabte dia 7 de Juny a les 18 hores a la Plaça Universitat

A reu del món es deixa una "Bicicleta fantasma" al lloc on es produeix un accident ciclista acompanya'ns a portar la bicicleta a Consell de Cent/ Bruc.

Amics de la Bici demana a l'ajuntament de Barcelona la paralització del projecte dels nous carrils bici, fins que els carrils bici actuals per on circulen milers de bicicletes, no garanteixin la seguretat de les persones usuàries. Segregació real dels carrils bici de Diputació i Consell de Cent i fora tots els carrils bici de les voreres.

Amics de la Bici demana actuacions per la seguretat dels ciclistes que no limitin l'us de la bicicleta i si del vehicle a motor. Si a les cruïlles dels carrils bici, hi ha risc, es per que el vehicle a motor no respecta les normes.

Amics de la Bici demana que l'invasió, parada, o estacionament del carril bici, es consideri falta molt greu, amb la retirada de punts del carnet corresponents. Això esta justificat, per l'alt risc que suposa pel ciclista aquesta infracció dels vehicles a motor.

Amics de la Bici demana una campanya per educar a els conductors de vehicles a motor amb el respecte a els més dèbils, vianants i ciclistes.

Amics de la Bici demana que es prioritzi el compliment de la normativa que obliga a els vehicles a motor a circular com a màxim a 30 km per hora a la majoria de carrers de la ciutat.

Amics de la Bici demana la instal·lació urgent de senyalització de màxima velocitat a 30 km a diversos carrers de cada barri de la ciutat, per començar a educar a els conductors a aquesta nova velocitat.

No hay comentarios: