viernes, 26 de mayo de 2017

Espaibici a la 13a Fira Modernista de Barcelona

Tens alguna cosa millor que fer el diumenge?

Aquest any Espaibici participa en dues activitats dins de la Festa Major Dreta Eixample 2017.


El dissabte 27 de maig de 12 a 14 h i de 17 a 19 h al carrer Girona amb Consell de Cent, els més petits, però els més, més petits, entre 1 i 4 anys disposaran d'un segur circuit on podran provar i donar voltes amb bicicletes d'equilibri cedides per Espaibici i Ryme Bike, són bicicletes sense pedals


Tots els nens que participin aniran protegits amb els divertits cascos 3D de la marca Crazy Safety, també cedits per Ryme Bike.Per als nens més valents (o pares més valents) el diumenge 28, 1er. Campionat Espai Bici de bicicleta d’equilibri.


Qui guanyi s’emportarà una bicicleta Ryme Bike i el segon un casc Crazy Safety, els mateixos utilitzats a la carrera, com a record.Diumenge 28 la 7a Bicicletada Modernista "Any Puig i Cadafalch" sortirà a les 9.30 h des de la Casa Museu Amatller, passeig de Gràcia, 41.

Gratuit, inscripcions a https://pedalsdelmodernisme.com/inscripcions/. És imprescindible venir vestit de l’època modernista! Et regalarem una fotografia i entraràs en un sorteig de productes. Organitza: Museu del Modernisme de Barcelona Col·laboren: Coreixample, IMPU i Espai Bici.


No hay comentarios: