lunes, 27 de mayo de 2013

El 2 de juny, a les 10:00, participa a la 3a edició de la Bicicletada Modernista!!!!

Agafa la teva bici – de carretera, muntanya, urbana, fixie, trial, tàndem… – i vesteix-te d’època per passar un matí molt divertit rodant pels carrers de Barcelona i passant per davant dels edificis modernistes més emblemàtics. A meitat de ruta farem una parada tècnica per prendre una xocolatada servida pels nostres amics del restaurant Els 4 gats.


La sortida serà des de l’emblemàtic restaurant Els 4 gats. Està previst que l'arribada a la 9ª edició Fira Modernista de Barcelona, que amb motiu al carrer Girona, entre Consell de Cent i Av. Diagonal.

Quan arribem es realitzarà un sorteig de productes oferts per les diferents entitats col•laboradores.

Segueix-nos a facebook i posa’t al dia de les últimes novetats de la Bicicletada Modernista. 

Inscripcions

Les inscripcions són gratuïtes, encara que les places són limitades. Pots inscriure’t presencialment al Museu del Modernisme Català, o bé truca al 932 722 896 o escriu un correu a mmcat@mmcat.cat amb l’assumpte “Bicicletada Modernista”

Com puc saber si tinc lloc a la Bicicletada Modernista?

En el moment de la teva inscripció t’adjudicarem i informarem d’un número. El dijous 30 de maig farem un sorteig i informarem dels 100 guanyadors (per exemple: Si en el sorteig surt el número “46″, tindran plaça aquelles persones que tingueu número entre el 46 i el 145).

Entre el divendres 31 de maig (tot el dia) i el dissabte 1 de juny fins les 16h, les persones que han guanyat el sorteig podran anar a recollir la bossa del ciclista (on trobareu el braçalet, la placa per la bici i material promocional) a la recepció del Museu del Modernisme Català.

Només el dissabte 1 de juny, entre les 16h i 20h, quedarà lliure per aquelles persones que hagin quedat fora del sorteig i desitgin participar. En aquest cas serà per estricte ordre d’arribada, fins exhaurir els 100 braçalets.

Omar Abud, autor del cartell de la Bicicletada Modernista 2013

Omar Abud, ciclista semiprofesional i artista mexicà que viu a Barcelona. és l'autor del cartell de la 3ª edició de la Bicicletada Modernista.

No hay comentarios: