martes, 22 de mayo de 2012

2a Bicicletada Modernista



Con ocasión de la 8ª Fira Modernista de Barcelona, se celebra la 2ª Bicicletada Modernista. Si en la 1ª hubieron más de 100 ciclista, en esta ocasión se limita la inscripción a 250.

Se podrán ver 34 edificios, comercios o monumentos modernistas de l’Eixample de Barcelona, podemos ver la relación y una pequeña descripción en el siguiente link.

Aquí podemos ver vídeos de prensa de la 1ª edición:




Como referencia os dejo un vídeo, no podemos dejar que los ingleses sean más que nosotros:

Y por último, la nota de prensa:

Barcelona es prepara per la segona bicicletada, que passarà pels edificis més emblemàtics del Modernisme Català

8a Fira Modernista de Barcelona.

La Bicicletada Modernista es realitza amb motiu de la Fira Modernista, que celebra la Dreta de l’Eixample, amb CorEixample i l’Institut de Paisatge Urbà.

Nou recorregut

El recorregut de l’edició 2012 s’adapta a la delimitació del barri de la dreta de l’Eixample. Però manté dins el recorregut els singulars edificis d’Antoni Gaudí. Es farà una parada al Museu del Modernisme Català, amb sorpreses pels assistents.

Alberto Losada col·labora en el cartell de la Bicicletada.

El ciclista professional del Katusha Team es vesteix d’època per la sessió de fotos del cartell de la bicicletada.
Dorsal

El Modernisme vist des de la bicicleta
Diumenge, 3 de juny,

250 ciclistes vestiran d’època per recórrer la Barcelona més modernista.

Aprofitant l’ambient familiar i lúdic que aporta la vuitena Fira Modernista de Barcelona, el Museu del Modernisme Català organitza la segona edició d’aquesta bicicletada, amb la que es posa de manifest la riquesa cultural del patrimoni atorgat pels nostres avis a començaments dels segle XX.

La sortida de la Bicicletada serà a l’inici de la Fira Modernista, al carrer Girona amb l’Avinguda Diagonal, a les 10:30 h i passarà per davant dels edificis més emblemàtics de Barcelona.

Esport i cultura

La inscripció està limitada a 250 ciclistes, un nombre que duplica el nombre de participants de la primera edició. El recorregut és molt fàcil i és adequat per qualsevol membre de la família. L’únic requeriment és anar vestit d’època. A meitat de recorregut es farà una parada al Museu del Modernisme Català per prendre un refrigeri.

34 edificis modernistes en un sol recorregut

L’itinerari de la Bicicleta Modernista passa per davant de 34 edificis en poc més d’una hora i facilita a tothom que hi estigui interessat, un recorregut àgil i dinàmic per veure les joies del Modernisme Català. Al web de la Bicicletada hi ha informació de cadascun d’aquests edificis / monuments – informació proporcionada per la Ruta del Modernisme - amb la que el participant pot accedir abans o després de l’activitat.


No hay comentarios: